Moleküler Gastronomi Etkinliği Uygulama Mutfağında Gerçekleştirildi

Yayın Tarihi | 14 May 2025, Wednesday

13 Mayıs 2025 tarihinde Yeşilova İsmail Akın Turizm Meslek Yüksekokulu Uygulama Mutfağı’nda “Moleküler Gastronomide Temel Teknikler ve Uygulamalar” konulu özel bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, alanında uzman isimlerden Dr. Öğr. Üyesi Kadir Çetin ağırlandı.

 

Aşçılık Programı öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, moleküler gastronomiye dair temel teknikler uygulamalı olarak tanıtıldı. Modern mutfak teknolojilerinin kullanımına dair örneklerin sergilendiği uygulamalarda öğrenciler hem teorik bilgi edindi hem de deneyim kazandı.

 

Katkılarından dolayı Dr. Öğr. Üyesi Kadir Çetin’e en içten teşekkürlerimizi sunarız.