Moleküler Gastronomi Etkinliği Uygulama Mutfağında Gerçekleştirildi
Yayın Tarihi | 14 May 2025, Wednesday
13 Mayıs 2025 tarihinde Yeşilova İsmail Akın Turizm Meslek Yüksekokulu Uygulama Mutfağı’nda “Moleküler Gastronomide Temel Teknikler ve Uygulamalar” konulu özel bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, alanında uzman isimlerden Dr. Öğr. Üyesi Kadir Çetin ağırlandı.
Aşçılık Programı öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, moleküler gastronomiye dair temel teknikler uygulamalı olarak tanıtıldı. Modern mutfak teknolojilerinin kullanımına dair örneklerin sergilendiği uygulamalarda öğrenciler hem teorik bilgi edindi hem de deneyim kazandı.
Katkılarından dolayı Dr. Öğr. Üyesi Kadir Çetin’e en içten teşekkürlerimizi sunarız.
Diğer Haberler

28 May 2025, Wednesday
2024-2025 Yılı Bahar Dönem Sonu Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.Detay

21 April 2025, Monday
Söyleşi
Yeşilova İsmail Akın Turizm MYO’da Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında "rehberlik mesleği" konuşulduDetay
26 March 2025, Wednesday
Meslek Yüksekokulumuz Öğrencileri ile Anlamlı Çanakkale Zaferi Anma Programı Düzenlendi.Detay

26 March 2025, Wednesday
Doğanbaba Köyünde Öğrencilerimizle Birlikte Şehit Ailesi İle İftar Yemeğinde Buluşuldu.Detay